Julafton 2019

Uppbyggnaden inför årets julafton började redan tidigt i höstas... Vi har eftersträvat ett lugn för att komma så långt ifrån julstress som möjligt! Jag har läst juliga Feelgoodböcker för att ytterligare späda på julkänslan & det har faktiskt bidragit till en större glädje. En bok förmedlar ju så mycket och kan faktiskt förändra en sinnesstämning till det bättre...
 
Dagen började med varsitt paket i strumpan till barnen. Sedan fick de öppna ungefär hälften av sina klappar direkt under granen innan frukost. Frukosten intogs sedan framför brasan & sista delen av årets julkalender (det är nog första julkalendern som jag ser varenda avsnitt av - nånsin).
 
 
Efter frukosten gick jag & Tommy på promenad nere i Körsbärsdalen - å tanken slår mig igen... Tänk att vi var detta inpå husknuten!
 
 
 
 
 
 
Väl hemma efter nästan en timmes promenad var det dags att laga till jullunchen... 
 
 
 
Innan Kalle Anka fanns det tid för VR, innebandy och lite datorspelande...
 
Mmmmm Lussebullar :)
 
Ett försök att få till ett familjefoto :) <3
 
Innebandy!
 
 
Efter Kalle kom tomten & hans medhjälpare med de sista klapparna 💕
 
 
 
 
 
 
Kvällen löpte sedan på lugnt... Jag kom ur pyjamasen när Robban kom och sen umgicks vi och spelade spel -UBONGO!  Riktigt kul!
 
Ellie visade Robban lite kluringar :)
 
 
 
 
Middag, kvällsfika och avslut på julafton! Enligt tradition en flaska öl till :)
 
Sammanfattningsvis blev det helt underbart och jag vill ta med mig den här känslan av lugn till kommande jular för att inte säga resten av jullovet <3
 
Puss å kram
#1 - - birgitmaria:

Julefrid, det är nåt att sträva efter. Det har jag också gjort. Och jag tror det har lyckats. Juldagen är ändå den dag som ger mest lugn, tycker jag.

Svar: Härligt 💗
Millimy