Lästips

💮🌿Fröken Liljekonvalj 🌿💮

* Kristin Emilsson *
2019

Här har ni en riktig Mysdeckare som lättast kategoriseras som en "Feelgooddeckare". Den har substans och ger mersmak för denna genre.
Jag gillar Emilssons sätt att skriva. Språket flyter på och det är lagom mycket av allt! Den här bjuder på spänning som bara gör att jag vill läsa mer!

Vi får följa Liv, nyskild livsstilsbloggare som närmare sig de 40. Liv flyttar tillbaka till sitt barndomshus från storstaden. Plötsligt börjar det dyka upp mail & sms med hotelser. Läsaren leds in på flera spår under läsningen/lyssnandet, men inte förrän i slutet nystas alla trådar upp och den får ett bra avslut! Håller tummarna att författaren skriver fler böcker i denna stil - för jag gillar det skarpt!

Denna bok lyssnade jag på! Första ljudboken som jag lyssnade på från början till slut, utan att öka hastigheten, & som jag älskade! Tror minsann att jag hittat min form av meditation när ögonen inte orkar läsa. För det ena utesluter ju inte det andra. Ibland passar det alldeles ypperligt att lyssna på ljudbok & ibland är det mysigare att läsa en sedvanlig bok. 


Puss å kram