Vilken helg <3

Nu sitter jag här i läsfåtöljen med datorn i mitt knä & mannen som fixar undan i köket från både gårdagens och dagens brunch...Morsdag...njuter av att jag med gott samvete bara kan sitta kvar, för jag måste erkänna att jag är lite lätt sliten efter gårdagen ;)
 
Men nu ska jag berätta! Först igår hade jag Me&Ibrunch tillsammans med Malin för ett gäng härliga tjejer! Sista gången med orderblad också, för på tisdag får vi ett digitalt system -Maiso <3 Skulle vara så himla sugen på att testa det -så funderar du på party? Säg till så ordnar vi det!
 
 
 
 
 
Jag var ju bara tvungen att spexa till det lite med sommartema :)
 
 
Sen på kvällen vara det dansgalan i Veberöd och förfest på det :) 
 
 
 
 
 
Allsång :D
 
 
 
Magnus Carlsson var helt klart bäst! Vilken entertainer han är!! Grymt!! <3
 
Men summasummarun så hade jag en helt underbar dag & kväll! 24000steg och "träningsaktiv" i mer än 2h :) Dans är bra träningform m.a.o :)
 
Idag blev jag firad av barnen och mannen för att det är morsdag! Sötnosarna bjöd på en paketjakt och jag fick världens finaste hänge från Thomas Sabo <3 Har ju spanat i silverarmbanden som det går att göra personliga och fästa berlocker på och nu har jag starten på det :) Jag fick med ett hänge så att jag skulle kunna sätta den på ett halsband också, men så hade jag inga hela silverkedjor så jag beställde ett armband...Hi hi tur i oturen! Nu får jag äntligen mitt armband!
 
Från de finaste!
 

Vi har gjort vår medborgeliga plikt idag också och röstat! <3 Så nu ser vi fram emot en kortvecka! Herre je två veckor på raken med tre arbetsdagar vardera -vaddå bortskämd?! För även om jag älskar mitt jobb så är det ju skönt att vara ledig ;)
 
Puss å kram