Obalans blir balans

I fredags var jag ju på en E.I.S-kroppsscanning (hälsoscanning) hos Lena, Vinterro hälsogård, strax utanför Veberöd. Här hittar du inlägget om hur det gick till & vad jag fick reda på :) 
 
Jag fick veta att min kropp hade brist på Dopamin och ett annat ämne som jag inte kommer ihåg namnet på just nu :)
Jag har ju svårt att bara "finna mig" i obalans jag vill göra något åt det. Så jag började googla på brist på dopamin och det andra jag hade brist på och ramlade över en blogg som jag läst någon gång tidigare, men det jag hittade var ju klockrent. Här kan du läsa den bloggen. Så det jag ska göra nu är att ta L-Tyrosin & Magnesium, samt en kur med Mangan. Detta gör jag för att min kropp ska få enklare att producera dopamin. 
 
Som jag beskrev det för Sara igår, när vi var på öppet hus på Vinterro, är att det känns som att mina glädjekänslor inte alltid når hela vägen fram. Jag gjorde liknelsen vid ett hav. När en är glad är du ovanför vattenytan -men jag bryter inte alltid vattenytan. Det når helt enkelt inte hela vägen fram...alltid...Men nu ska min kropp få hjälp att producera dessa ämnen igen så får vi se om det blir någon skillnad :)
 
Men det som känns extra bra, för mig, är att jag nu vet att det är fysiologiskt, även fast det är neurologiskt :) Jag fattas något och då behöver jag tillsätta det för att få balans igen.
 
För övrigt var det så härligt att få tillbringa några timmar med dig Sara, att du lyssnade så genuint på vad jag hade att berätta <3 Det värmde något så otroligt mycket! Tack <3
 
 
 
 Puss å kram