Nu är den här!

Min nya älskling har äntligen kommit <3 (Fitbit versa) Men det tog tiiiiid att uppdatera *****n....Men nu så! På måndag börjar stegräknartävling på jobbet så jag tänker att det ska PEPPA mig lite extra att faktiskt gå ännu mer! Vissa dagar blir det nämligen knappt något alls, så jag behöver hitta motivation för att få till vardagsmotionen varje dag! Men då tror jag Melvin kommer att bli ett stort stöd! Idag fick han ihop 13000steg :D 
 
 
 
Näe nu ska jag gå & nanna och njuta av en planerat lugn helg! Det "enda" vi har är simskola, gympa & kalas och däremellan Mellomys <3 Sen kommer det välspäckade helger framöver så jag tänker verkligen se till att njuta av detta lugn!
 
Om vädret tillåter så tänkte jag mig eventuellt ut på en premiärtur med cykeln...men vi får se...Är en väldigt ringrostig, solskenscyklist som inte gillar motvind än så länge...så vi får se hur det blir ;) Ha ha!
 
(null)Men solsken och lite vitsippor ser väldigt lockande ut :) Men denna bild är från 2017 tror jag...för förra året blev det inte mycket cykling:)
 
Puss å kram