En kuslig historia på skånsk mark...

Slutet på sommaren

Anders De la Motte


En kriminalroman som rotar sin historia på skånsk mark i en fiktiv stad kallad Reftinge. En kuslig vind sveper genom boken och undgår inte att återskapa känslan från “Jägarna”. Den sorgliga familjedramatiken som under ytan gömmer ohyggliga tragedier! Trots de utförliga beskrivningarna av den lokala trakten så är parallellerna till Norrlands inland inte långt borta.


Det är första boken jag läser av De la Motte och jag måste säga att jag är positivt överraskad av denna välskrivna bladvändare. Jag är glad att den kom med som en bokklubbsbok och fick mig att få upp ögonen för ytterligare en svensk författare av god kaliber! I bokhyllan står nämligen två till och väntar från samma författare!

 
Trots sen timme så kände jag ett behov av att få dela några ord om denna, för tiden, aktuella bokklubbsbok! Imorrn är det dags att träffas alla igen och dela med oss av våra tankar om nuet, boken och livet i övrigt <3 Längtar innerligt till varje träff och trots ett hektiskt liv för tillfället så tog min lojalitet över och läste resten av boken nu ikväll. För inte kan jag komma till en träff utan att ha läst färdigt en bok, även om det var min tanke.. Lojalitetsbunden till tusen med andra ord...eller kanske plikttrogen är en bättre beskrivning på mig :) Men den var riktigt bra -boken alltså!
 
Puss & go´natt!