Nytt år - nya vanor... Floskler eller på riktigt?

Nytt år & nya vanor, nyårslöften hit & löften dit. Vissa håller & andra inte..
Jag struntar uppriktigt i vad andra tycker! Men för mig mig är nya året alltid skönt då det är orört och breder ut sig som en hel bok med oskrivna blad. Jag gillar verkligen den känslan! Att alla blad nu är blanka och jag kan fylla dem med vad jag vill.

Nu vill jag börja fylla dem med nya vanor. Jag vill äta mindre och nyttigare. Jag vill hitta tillbaka till rörelse- och träningsglädjen. Jag vill hitta lugnet i livets alla delar igen. Jag vill hitta en balans.

  Jag orkar inte gå in på alla förändringar, det kan jag berätta om längre fram istället... Men idag blev det en promenad innan frukost. Istället för att lyssna på Spotify fick jag för mig att lyssna på en pod. Men efter några 100 meter så fick jag för mig att jag skulle testa lyssna på ljudbok igen. Det första jag fick upp i huvudet var Bookbeat. Så med halvt bortfrusna fingrar laddade jag ner appen och skapade mig en användare med två veckors fritt lyssnande (eller läsande av e-böcker).


När jag sedan kom hem var det dags för frukost & jag måste säga att det här med ljudbok faktiskt tilltalade mig. Så jag fortsatte även under/efter frukosten.


Den bok jag fastnade för var Michelle Obama - USAs nästa president om vi ska ta Benny Rosenqvist på orden...


Puss å kram