iframe { height: 1px; width: 1px; }

Nya vanor - nya recept!

Jag känner mig faktiskt uppriktigt stolt över mig själv! Jag vågar utmana mig själv med nya smaker & konsistenser som jag sedan liten knappt vågat stoppa i munnen...
Till middag blev det idag Örtkryddad kyckling på en bädd av brysselkål, zucchini & tomat.

700g kycklingfile
500g brysselkål
Ett knippe färsk Timjan 
2tsk torkad timjan
3-4tsk Rosmarin (torkad) 
1/2 zucchini 
300g körsbärstomater 
Ca 1msk flingsalt
Peppar
2st vitlöksklyftor
2msk olja


Sätt ugnen på 225grader. Koka brysselkålen lätt. Blanda olja, salt, timjan & peppar i ugnsformen. Stek kycklingfiléerna i rosmarin. Strimla/dela zucchinin och halvera tomaterna. Blanda brysselkålen i olje/kryddblandningen, tillsätt resten av grönsakerna och blanda runt. 
När kycklingen fått stekyta lägg dem i ugnsformen. In i ugnen 20min.

Voila! Smakrikt & nyttigt! 8p för hela om du använder 2msk olja. 


Jag serverade det tillsammans med en grönsallad - rekommenderas! ✌️❤️

Puss å kram

#1 - - Angelica Wåhlin:

Men gud, vad gott!

Svar: Ja det var verkligen en höjdare 😍✌️
Millimy