Nya vanor - nya recept!
Jag känner mig faktiskt uppriktigt stolt över mig själv! Jag vågar utmana mig själv med nya smaker & konsistenser som jag sedan liten knappt vågat stoppa i munnen...
Till middag blev det idag Örtkryddad kyckling på en bädd av brysselkål, zucchini & tomat.
700g kycklingfile
500g brysselkål
Ett knippe färsk Timjan
2tsk torkad timjan
3-4tsk Rosmarin (torkad)
1/2 zucchini
300g körsbärstomater
Ca 1msk flingsalt
Peppar
2st vitlöksklyftor
2msk olja
Sätt ugnen på 225grader. Koka brysselkålen lätt. Blanda olja, salt, timjan & peppar i ugnsformen. Stek kycklingfiléerna i rosmarin. Strimla/dela zucchinin och halvera tomaterna. Blanda brysselkålen i olje/kryddblandningen, tillsätt resten av grönsakerna och blanda runt.
När kycklingen fått stekyta lägg dem i ugnsformen. In i ugnen 20min.
Voila! Smakrikt & nyttigt! 8p för hela om du använder 2msk olja.
Jag serverade det tillsammans med en grönsallad - rekommenderas! ✌️❤️
Puss å kram
Men gud, vad gott!