Mindfulness för losers

Mindfulness för losers

 

Christoffer Holst

 

 

 


 


Ett djup speglar sig i de undertoner som karakteriserar hela boken på ett alldeles genialiskt sätt allt i en humoristisk tappning.

 

 

Av en ren slump ramlade jag över denna pärla i bokdjungeln ❤️ Det var titeln som lockade mig & vilken fullträff det blev!

 

Handlingen kretsar kring jämtländskan Pamela. Vi får följa med i hennes svängar och det är minst sagt roande!

 

Det finns en råare underton hos Pamela som til

jag gillar skarpt och samtidigt förundras av. Hur författaren lyckats porträttera en kvinna i 20års åldern så väl, så verklighetstroget. Ett djup speglar sig i de undertoner som karakteriserar hela boken på ett alldeles genialiskt sätt allt i en humoristisk tappning.

 

Redan från första sidan är jag fast. Jag vet egentligen inte vad det är som grabbar tag i mig, men jag gillar böcker som utspelar sig på "hemmaplan", platser jag känner till, med möjlighet till någon form av igenkännande.

 

... Som ett oväntat energipiller...

 

Jag skulle vilja beskriva boken som ett oväntat energipiller som väntat på mig, väntat på rätt tillfälle att få slukas! Som den där jättegoda chokladbiten som vi önskar aldrig tar slut - precis så är den här boken! Extremt svår att läggs ifrån sig!

 

För att. Så väldigt.

Kort sagt vardagsliv med puls!

 

Detta är Holst andra bok, efter denna har han gett ut ytterligare tre böcker. Men jag föll pladask för titeln & nu längtar jag bara efter att läsa hans andra böcker!

 

 
Puss å kram