Me&I -kanske världens bästa jobb <3

Nu är jag inne på min andra säsong som säljare av världens snyggaste (& bästa) kläder!

Men det är många där ute som inte vet vad Me&I är för något...det visste inte jag heller för 9,5år sedan, det var då jag var på min första Me&Ivisning. Jag trodde det hette "Meandi" alltså som ett ord ord...tänkte vad sjuttsingen är det för något? Men det uttalas Me and I & det är barn- och damkläder (ibland en och annan unisextröja för vuxen).
 
Vad är då Me&I?
Som sagt det kläder för barn & DAM! Det är för de snygga damkläderna jag framförallt är såååå såld! Det som känns extra bra är att kläderna görs med stor omsorg för både människors arbetsvillkor och för miljön! <3 Kläderna produceras i Portugal & Turkiet. Nytt för den här säsongen är även "Me&I Home" ett nytt sortiment med sängkläder och handdukar!
 
Kläderna är förutom snygga & moderiktiga URSKÖNA! Tänk dig att du går omkring och känner dig som att du har på dig mjukiskläder -men utåt sett så stiliga och snygga kläder med underbar passform för alla kroppar!
 
Ekologiskt 
Väldigt stor del av produktionen är 100% ekologisk, med en strävan att ALLA produkter ska vara ekologiska. Produkterna är även Oeko-tex-märkta.Det är en garanti för att våra textilier inte innehåller några giftliga ämnen! Men det är ju inte bara behandlingen av textilier som har en miljöpåverkan -även transporter!  Se här om du vill veta mer!
 
Varför jag är såld på Me&I
Jag började som värdinna, det betyder att en säljare kom hem till mig och jag hade i min tur bjudit in lite kompisar på en fika eller de sista åren "fredagsmys med bubbel". Säljaren (Johanna) visade då alla kläderna. Från barn till dam! Damplaggen visade hon på! För det är verkligen så -kläder ska inte hänga på en galge de ska synas på en kropp!
 
Som värdinna fick jag alltid så otroligt fina gåvor! Ja du läste rätt! Minst en gåva helt gratis bara för att jag hade party! Sen fick också minst ett plagg med 20% rabatt på! Snacka om lyx! Flera gånger fick jag också extragåvor med mina beställningar -kände mig så priviligierad och var en återkommande värdinna minst 2ggr/år!
 
Det finns inga krav på dig som värdinna! Bjud in grannen, kompisen eller mammagänget! Så har du ett party <3 Så enkelt är det!
 
Nu är jag i den rollen som säljare då jag kommer hem till tjejer och visar kläderna på! Det är så enormt roligt! Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad som är det roligaste men jag tror att en starkt bidragande orsak är GLÄDJEN hos de som kommer på party och får prova kläderna på! Se kläderna komma till sin rätt och lyfta fram de där snygga formerna <3 Se de söta babykläderna eller hitta snygga & bekväma kläder till sina barn! Jag har t ex hittat BYXOR som Ellie faktiskt vill ha! Hon vägrar de flesta byxor annars! Nu älskar hon sina FLUID pants!  
 
Det är så enormt roligt och ett av världens bästa jobb att få äran att vara säljare för Me&I <3
 
Vill du ha koll på alla nyheter och lätt komma i kontakt med mig? Gå då med i min Me&Igrupp på facebook <3
 
 

Denna snygga lilla svarta -ett måste i alla kvinnors garderob!! <3 

 

Puss å kram