Kontrasternas ironi och viktväktarna....

Idag känner jag konstrasternas ironi skölja över mig... Året började så bra med nya vanor & efter några veckor Viktväktarna. Men de två sista helgerna har kommit ifatt mig och idag syntes de minus (övertramp på veckobonusen) på vågen...1,2kg plus.. Hmm...men jag visste väl att de skulle komma...de där snedstegen...De sa olyckskorparna, eller erfarenheternas röster, till mig redan vid starten...Men att den här dagen skulle komma...det som kändes så bra!
 
Men nu är det väl hur jag hanterar det som är det avgörande! Lägger jag mig platt ner och fortsätter känsloäta? Näe! Det tänker jag inte! Om 1,5vecka är det 2månader sedan jag började min resa & jag vill se RESULTAT! Så nu är det bara att skaka av mig ångestens damm och köra vidare! Jag VET ju hur jag ska göra :)
 
Jag ska:
1. Planera hela veckans matsedel
2. Planera hur och till vad jag ska använda min veckobonus (allra helst bara till EN dag)
 
Allt handlar ju "bara" om planering!
 
Men det känns bra! Jag är på gång! Efter vägningen i morse kände jag mig pepp på att tänka på träning och motion igen! Så det blev en härlig halvtimmes lång powerwalk innan frukost & mår kroppen gott så blir det ett efterlängtat Piloxing-pass ikväll <3
Idag regnar det i Skåne...men i skrivande stund så tränger faktiskt solen igenom molntäcket...så det finns hopp för ytterligare vårdagar (som igår) inom kort!
 
Tänk snart börjar det grönska och vitsippor slå ut <3 Bara några månader nu...
 
Gillar vår "slingan", elljusspåret som bara ligger ett stenkast bort!
 
 
Men nog är det väl lite mysigt med regn ändå? ;)
 
 Nu finns det bara en väg och det är framåt! Inget utrymme för att "tycka-synd-om-mig" med "offerkoftan" på utan jag är STARK jag kommer att nå mina mål!
 
Puss å kram