10årig bröllopsdag - helt oförglömlig dag!

Vad är det som gör en dag minnesvärd... Jo såklart de där små sakerna. Det handlar inte om att det ska vara perfekt på något vis... För den här dagen var inte alls perfekt i traditionell mening.. Utan snarare perfekt operfekt för att vi tillsammans har gjort den här dagen så minnesvärd! Vi har skrattat oss igenom regn och småflugeinvasion, sömnlöshet, stängda restauranger och cykeltur i regn.
Dagen började att jag vaknade alldeles för tidigt.. För jag var faktiskt nervös! Det är ju 20år sedan jag la mig under nålen senast! Jag hade en tid bokad för tatuering idag hos Sitthi Tatoo precis utanför Simrishamn kl 10. Summa summarum är att jag blev såååå nöjd! Men tanken slog mig ändå "ojj vad gör jag egentligen?!" men det är intuitionen som gav mig denna tatuering så då måste det ju vara bra ❤️

På väg därifrån kom regnet... Men vi handlade varsin lunch från salladsbaren på Coop och styrde kosan mot campingen för att hämta det vi glömt... Men regnet strilade ner ganska ordentligt så vi dröjde några minuter vid husvagnen... Men så kom en lucka i molnen så vi hoppade in i Buicken igen och åkte mot Vårhallen för att inta lunchen... Trodde jag.

Väl framme kryllade det av dessa ettriga småflugor. 

Men så börjar Tommy rådda med högtalare och bete sig lite suspekt... Plötsligt strömmar det ut bröllopsmusik och jag tror att vi ska dansa vals... Men så ställer sig Melvin framför oss och plötsligt agerar han vigselförrättare! 

Vi förnyar där och då våra löften ❤️ med barnen som vittnen och alla tusentals för att inte säga miljontals småflugor som är överallt. Jag är så glad att det blev filmat för det var verkligen en helt magisk stund mitt i allt flugkaos! Att barnen klarade av att trycka tillbaka begynnande panik av invasionen är mer än beundransvärt 🙏❤️ Tack älskade ni! 

Är du nyfiken finns filmen på min Facebook både privata & millimys sida. 🥰

En stund på eftermiddagen, efter lite monopol & powernap, tillbringade jag och Tommy en stund på stranden. En del med regn, under en filt & en del under regnfri himmel. Men med en flaska skumpa blur det romantiskt ändå. 

Tanken var sedan att vi skulle äta på grillen på campingen, men den var stängd.. Så det blev en cykeltur in till Simrishamn. Väl på restaurangen så kom en rejäl åskskur 😂☔ mysigt att sitta där under filtarna, men inte riktigt lika mysigt att cykla hem igen 😅

Men nu är vi hemma och tar bylsat på oss torra kläder & faktiskt satt igång värmen i vagnen. Imorrn åker vi hem. Nöjda & många snäpp mer harmoniska och sammansvetsade som familj ❤️🙏

Här nedan kommer bilder fr dagen... 




Vårhallen där vi förnyade våra löften ❤️
Stranden... 

När regnet kom... 
Flugor! 

På väg till Simrishamn för att hitta en restaurang - lyckligt ovetandes om regnet som skulle komma...