Så var det de här med Viktväktarna....

Alltså jag vet inte hur många "botten" jag har nått...tror ibland att det finns flera bottnar...Min förra botten nådde jag årets sista dagar 2018 då jag toppade min vikt! Men jag känner mig inte långt därifrån nu heller...Det började så bra i HELA januari & februari sen började förfallet i mars...eller om det var i slutet på februari...Men strunt samma -sedan dess har känsloätandoet varit ett faktum!
 
Jag har varit så taskig mot mig själv och klankat ner på både min kropp och mina försök att ta kontrollen igen. Min hjärna har tagits över av ett kalorislukande monster som bara övertalar mig att jag mår bättre av att ÄTA. Ju mer onyttigt desto bättre. "Det är lika bra att skita i allt nu" -du klarar det ändå inte! Så har veckorna avlöst varandra. Måndag, tisdag fungerar hyfsat bra, onsdag har det ibland kommit bakslag och så har torsdag till söndag varit katastrof.
 
Vill inte ens tänka efter hur min insida ser ut...mina blodfetter är nog åt fanders, liksom balansen i tarmarna -totalt obefintllig och allt annat är nog också kaos -för allt hänger ju samman...
 
Jag har tidigare gått ut med att jag är en sockermissbrukare, men jag är nog snarare en snaskmissbrukare. Jag har tagit allt jag kommit över. Socker är säkerligen boven i centrum då min kropp skriker efter kolhydrater. Men jag har ännu inte hittat VAD som triggar mig, men tror snarare att det är stress som påverkar min kropp och psyke negativt. Det går nog inte att hitta någon exakt trigger utan det är en mix av hela livet...
 
Men för femtisjunde gången så är jag nu igång igen, måndag, nystart, taggad och redo att lyckas?!
 
Har du några bra tips för hur jag ska lyckas? Hur jag ska besegra kalorimonstret?! Hur ska jag kunna säga NEJ och inte ge vika? Jag vet såklart allt logiskt och vad jag borde göra och bla bla bla, men varför går det ändå INTE? Planering är a och o, att äta mellanmål så att jag inte blir hungrig, göra en kostplan och hålla den... ja ja...men ändå! 
 
Hur går det att vända det som känns omöjligt till något möjligt?!  Kom inte och säg att det är bara att bestämma sig!! För då hade jag inte haft något problem!
 
Puss å kram