Veckans viktväktare

Så! Ytterligare en vecka med Viktväktarna! Denna gången med er läsare som stark motivation! Jag kan ju inte fejla när jag lovat att skriva om mina framsteg...OCH felsteg!

Men för det första...det här med träning är en riktigt bra skjuts i viktväktandet! Kanske bidrar det till en skjuts i förbränningen eller så beror det helt enkelt på att jag blir mindre sugen på skräp när jag sköter träningen... i veckan har jag i alla fall fått ihop tre dagars träning (Functional toning, dynamic flex & 2xspinning).

Veckans svårigheter har nog varit just att motstå! Motstå invanda, felaktiga, vanor. Invanda tankemönster...

(null)     
Som i måndags när jag var i Vik, när det bjöds på kanelbullar! Ja men jag kan ju ta en... men det satte nog fler griller i huvudet på mig...att motstå impulsen att ta en till... men jag lyckades! Men det hade varit så mycket lättare att tacka nej helt & hållet!

(null)     
Det fick jag också chansen till -att säga nej när det i tisdags, på jobbet, stod en krämig kanellängd framdukad i personalrummet 😅 det var kollegor som upplyste mig om att den var krämig 🙈
(null)

I fredags föll jag däremot tillbaka lite i gamla mönster & tänkte nu skiter jag i det & åt upp alla fyra baklavor jag handlat på lanthandeln i Torna Hällestad!! 😂 (17p i en). Istället för att bara ta en...men det blev inte så överdrivet -enligt mina mått, men vågar ju inte skriva hur många points jag åt totalt -det blev tvåsiffrigt minus på bonuspointsen iaf... men det säger ju lite om mina felaktiga unnanden...

Och nu när jag kollar tillbaka för att se vilka dagar jag hållt mig inom zonen...så gick jag över både i måndags & i fredags.... ja ja nästa vecka får jag väl slipa till perfektheten lite mer 😅 men jag lyckades ju hålla överätandet till fredagen... vilket är ett stort framsteg! Tidigare blev det fredag, lördag & söndag -eftersom jag ändå ätit för mycket! Har ni hört så dumt resonemang?!

Vägde mig i fredags morse och det var helt ok. 8hg mer än när jag skötte mig senast och hade gått ner... så nu blir det spännande att se vad som händer med vågen på fredag!

(null)     
Gårdagens middag 👌 nollpoints med kikärtor, mache, tomat & några få points i fetaost... Det är det som är så ljuvligt -att jag kan äta gott för 0 points!

Puss å kram