Omgiven av idioter

Ikväll är det bokklubb! Det är sannerligen något magiskt med dessa kvällar ❤️
Denna gången ska vi vara hos Helena & till idag har vi läst Omgiven av idioter. Jag har haft den i mina ägor sedan den kom ut 2015(?) men aldrig riktigt fastnat så mycket för den att jag läst den färdigt tidigare. Blev glad att faktiskt få en anledning att göra det denna gången.
 
Men det fanns en anledning att jag inte riktigt kommit igenom den tidigare... Titeln är ju minst sagt slående & det är nog få som inte lockas...
 
Men om sanningen ska fram så kommer den inte riktigt ner på djupet. Har inte vetat vad jag har saknat i den förrän jag kom över denna artikel. Där har artikelförfattaren citerat en ganska känd psykologiprofessor, Magnus Lindwall, som beskriver boken så här: 
Det är väldigt skickligt paketerat. En jättesnygg produkt. Men sanningen är att det inte är mer vetenskapligt än horoskop."
 
Vilket var huvudet på spiken 😅 andra populärvetenskapliga skrifter har en helt annat touch tack vare den vetenskapliga förankringen... jag saknar också ett "personlighetstest", om än för mitt egna nöjes skull....Jag kan se mig själv i alla färger -i olika situationer...och de något röriga beskrivningarna underlättar inte. Men jag skulle säga att den kan vara underhållande. Du hittar säkerligen både dig själv och andra i beskrivningarna...Men mer än så är det inte..tyvärr...Det saknas något...
 
Omgiven av idioter : hur man förstår dem som inte går att förstå (häftad)
 
Men ikväll kommer det att bli grymt kul!! <3
 
Puss å kram