Behöver du något nytt att läsa?

Nu är jag inne på Denice Rudbergs tredje bok om åklagarsekreteraren Marianne Jidhoff, kriminalarna Thorsten Ehn, Augustin Madrid & de andra! Hittillls har hon gett ut sju böcker i serien och den åttonde väntas i oktober!
 
Böckerna handlar om Marianne Jidhoff, en nybliven änka till en riksåklagare, och hennes kollegor som ingår i ett inofficiellt utredningsteam som tar sig an mord inom överklassens väggar och svartsjuka misshandlande makar, makabra mord & dysfunktionella familjerelationer! 
 
Jag läste den första när vi var i Spanien tidigare i år och sen var jag fast! Beställde de övriga bara så att jag skulle kunna streckläsa när andan och tiden är på min sida...
 
De är väldigt svåra att lägga ifrån sig och är skrivna med ett lättsamt, men ändå väl underbyggt språk! Det är lätt att fatta tycke för karaktärerna & när upplösningen i slutet närmar sig är det stört omöjligt att lägga boken ifrån sig.
 
Även om böckerna ingår i en serie så behövs inte alla läsas direkt efter varandra utan läsaren får förklaringar på vilka människorna är och hur de hänger samman...men det är ju såklart lättare att läsa dem med kortare intervall..

(null)
Första boken...
  (null)
Andra boken...

(null)
Tredje boken... 

Så behöver du böcker att läsa i sommar?
Och vill gärna ha det lätt för dig? Då ska du såklart välja en hel serie! Det finns många bra deckare att välja mellan -men denna hör faktiskt till en av favoriterna! Sommarläsning får inte vara för tungt i mina ögon -utan gärna något mer lättsmält med spänning kan det inte bli för mycket av!

Nu har jag lite fööör många olästa böcker i bokhyllan som hag verkligen vill läsa...så vi får se om Jidhoff & de andra får vänta lite efter denna boken...

Puss å kram

#1 - - emma:

deckare är favoriten under sommaren för mig!

Svar: Härligt! 📚🌸☀️
Millimy