40års galej

Så var detta minilov snart till ända...så härligt det har varit! Minisemester i Vik, fått en del jobb gjort & myst med familjen. Stressen har inte fått fäste någonstans och vi har gjort en massa trevligheter!
 
Igår var vi bjudna till Stefan & Anna då Stefan blivit 40! Tänk vilken härlig ålder det är att uppnå egentligen! Och det bästa är ju att vi inte är själva ;) Utan "alla andra" blir ju också äldre..:D
 
Vi hade det lyxigt på många sätt! Båda barnen följde med, men Melvin var bara med en liten stund -sen blev han hämtad för att sova över hos Ludvig...Så med bara Ellie med oss fick vi väldigt "lugn och ro" då hon & familjens äldsta dotter är sådana bundisar -de ska förresten börja i samma klass efter sommaren <3 Är så glad att både barnen och jag & Tommy har sådana fina vänner runt oss! <3
 
"Råkade" ju beställa en Ilse Jacobsen-klänning från Members (halva priset) som så lägligt kom med posten i veckan..så den fick det bli på!
 
 Alltså jag måste bara hitta en till klänning från I.J -en kortärmad...kanske en maxiklänning (långklänning) för de är så smickrande i modellerna!
 
 Melvin blev hämtad på festen...här i väntan på skjutsen fick det bli en selfie <3 
 
Å lite snapchatande ;) -för Melvin inte för mig ;)
 
"Birthdayboy" bjöd på små sure -de var faktiskt riktigt goda!
 
 Mmmm efterrätt... det blev några över så jag & Tommy passade på att dela på en till ;)
 
 
Hmmm...vi har ganska många flerhjulingar i det här hushållet...här är en av de senaste :)
 
 
 Nu ska jag bara njuta av att det är SOL hela dagen, läsa de sista kapitlen i bokklubbsboken -bokklubbsträff på fredag, och faktiskt bara vara & bättre på solbrännan!

Puss å kram