Min oerhörda längtan....

Jag trodde aldrig att jag skulle uppleva denna längtan vid denna tiden i Skåne...absolut i januari kan jag köpa det...mitt i vintern...Men i MARS?!?!
 
Jag talar såklart om min längtan efter våren! Januari och februari brukar vara ganska tråkiga månader, men mars? Och det som känns extra deprimerande är ju att prognosen visar 2-3grader varmt ett par veckor till! Men det kanske gör våren ännu mer välkommen..och då har vi inte talat om förra sommaren...
 
Men om några veckor så reser vi till solen -så nog ska vi kunna stå ut <3
 
Näe nog med klagande....Jag har förresten påbörjat en ny bok...Persbrandts självbiografi...Alltså denna människa har faschinerat mig så länge jag kan minnas! Både genom sina roller och sin person....vissa människor kommer bara närmare än...vissa levnadsöden påverkar en mer än andra...Så är nog fallet nu...Redan från första sidan var jag helt fast och jag kan varmt rekommendera den till er alla! Den finns förresten på årets bokrea 159kr för en inbunden!
 
Det är något magiskt med självbiografier....att komma nära...nästan förbjudet under ytan...under huden på en människa...Jag har precis börjat läsa den, men vet att jag kommer att älska den hela vägen till slutet!
 
Puss å kram