2 veckor av nystart....det här känns bra!

Det har gått två veckor sedan jag bestämde mig för femtielfte gången i ordningen att tänka på min kropp och vad jag stoppar i mig...2 veckor utan godis, chips, efterrätter och bakverk och det känns så förbaskat bra!! För jag klarade mitt uppsatta mål!! 
 
 
Och med mig på vägen har jag Viktväktarna -jag faller alltid tillbaka till dem för i längden är det det enda som faktiskt fungerar!
 
Nu är nästa steg att hitta nya mål, för jag tror mål passar bra för mig just nu. Jag vill t ex inte äta "vanligt" godis eftersom det triggar mig något så infernaliskt! Det är som att säga till en heroinist "här har du lite heroin -men du får bara ta lite" -det säger sig själv: DET FUNKAR INTE! Vi är alla olika och därmed också olika känsliga för kolhydrater. Somliga kan inte ens äta mjölkprodukter utan att bli triggade till ökat kolhydratsintag...
 
Utan jag tänkte istället hålla mig till Tweekgodis...ni vet det där med betydligt mindre socker! Såklart får inte hjärnan samma kick och det är viktigt att vara medveten om det...men jag tror att jag är rebootad nu så om jag bara låter bli socker i den mängd det går så ska jag klara mig på Tweekgodis också.
 
 
Jag har försökt att minska mitt glutenintag också, vilket resulterat i betydligt mindre svullenhet...skönt!!
 
Så nu ska jag fortsätta mitt planerande för två veckor till -en sak i taget passar mig perfekt just nu och sen gäller det att hitta en balans i vardagen och just nu är nog min balans att:
 
-Tänka i perioder (kortsiktigt) och planera för två veckor i tagetVilka sammankomster väntar? Hur ska jag planera maten då? Vad är okej för mig att äta och vad ska jag tacka nej till?
-Inte vara dum mot mig själv! Skulle något gå åt pipsvängen så är loppet inte kört utan då gäller nya tag!
 
 
Det känns så bra att tänka kortsiktigare, hur dumt det än låter,  men för mig så tror jag att det är lättare att lyckas då...Det är inte för alltid -vilket kan kännas helt ouppnåeligt utan det är en kortare begränsad period!
 
Nu vill jag sprida denna balans och harmoni jag känner till resten av mitt liv också <3 
 
Puss å kram