Syndabocken

Den här boken kom inte till genom en handvändning. Karaktärsbeskrivningar som gör att det känns som att jag känner den här personen. Tvisterna som långsamt växer fram till nya intriger och otroligheter. Hur säcken knyts ihop närmare slutet som gör det rent omöjligt att lägga ifrån sig boken!


Den här var 6:e boken i serien om Emma Sköld. Från första boken får vi följa Emma och hennes kollegors utredningar & liv i Stockholm med omnejd. Sättet som karaktärerna lyfts fram och intrigerna som samlas på hög och överlappar varandra -är grymt! Spänningen som byggs upp redan från bokens första sida! Det här var lätt den bästa i serien hittills! Hoppas och tror att Sofie inte sätter punkt för Emma här utan att vi får följa henne i fler böcker! För den slutar ju minst sagt med flera lösa trådar!

Här hittar ni fler inlägg om Sarenbrant!

 
 Du kommer inte att bli missnöjd! Med spänning från början till slut! Lättläst -men ändå tränger den in på ett djupare plan med flera parallella händelseförlopp!
Är du sugen på serien? Då ska du börja med Vila i frid som är den första i serien av totalt 6st (hittills) utgivna böcker.


Utan att ge betyg så får den bra många poäng!

Önskar er alla en trevlig boksommar!
Puss å kram