20k steg i mina flipflops!

Nu så! Hemma igen efter det årliga dygnet i Köpenhamn med finaste Malin <3 För fjärde året i rad var det igår dags att dra till grannlandet.

Strax efter 9 gäick bussen och två timmar senare var vi på plats i huvudstaden! Vi började med en tur på ströget med stopp på våra favoritaffärer! Vi hittade båda en hel del fynd! Men ack så dyrt allting blev! Jag gick långt över min budget, men det är ju inte lönt att hänga läpp för det... Hade ju i själva verket budgetetat alldeles för lågt ;)
 
Framåt eftermiddagen hade vi hunnit med Ströget och avslutade i Nyhavn med lite kallt att dricka för att sedan ta oss till hotellet...och det är tur att mobiler har gps -annars hade vi aldrig hittat!
 
Men när vi sitter där i Nyhavn så får Malin ett meddelande från ett kusinbarn till hennes man -Therese som också var Köpenhamn! Så där och då bestämde vi att joina dem senare under kvällen -det ryktades om gratis bubbel på The Zoo...
 
Middagen senare på Steak Royal, som hade riktigt trevlig personal -men var för det första alldeles för dyr för vad vi fick...men trevligt och mysigt ställe där vi satt ute.
 
Sen bar det iväg för att möta upp Therese & Marie! Vilka trevliga tjejer! Helt underbart! Tror jag har träningsvärk i skrattmusklerna idag också! Men är rätt glad att kvällen tog slut strax efter midnatt för det blev inte så många timmars sömn i natt för det var så infernaliskt varmt på hotellrummet...
 
Önskar er nu en fortsatt trevlig söndag så bjuder jag här på lite go´bitar från Köpenhamn! Förresten jag gick i mina flipflops HELA dagen & kvällen igår -strax över 20 000steg...men jag fick inge skavsår!
 
 
FlipFlops är nog mina favoritskor!
 
Lunch på Espresso House!
 
Svalkande i Nyvhavn...
 
Väskan blev PROPPFULL av alla kläder jag köpte!
 
 
 
 
När vi skulle till hotellet fick vi lite sightseeing samtidigt! 
Men som sagt utan dagens telefoner....
 
 
 
Det var så mysigt så jag var tvungen att fota lite...
 
 
 
 
 
Puh! Framme!
 
Middag på Steak Royal...
 
 
Mysbelysning...
 
Rödgröd...min eftterrätt...
 
Bubbel på The Zoo...
 
 
Det var riktigt mysigt och härlig atmosfär där! Inte alls mycket folk heller, då många tenderar till att gå ut så SENT...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mitt i allt så kom ett filmteam och någon som visade sig vara en "dokusåpakändis" eller barn till någon kändis...som ridit på sin mammas kändisskap...frågade men kommer inte ihåg vad hon hette :)
 
 
Puss å kram
#1 - - Anonym:

ser härligt ut

Svar: Ja det var verkligen underbart! ☀️🤗
Millimy