Råbarkad, oförutsägbar spänning på Skånsk mark -bokrecension!

Sjusiffrigt

Anna Karolina

 

Bookmark Förlag

Jag har hittills inte läst något av Anna Karolina, men efter lite snabb bakgrundskoll så visade det sig att hon varit polis i 15år och debuterade som författare för bara 4år sedan. Det kan förklara den verklighetstrogna råheten i boken...

Jag påbörjade läsningen igår och har redan läst ut -den var nästan omöjlig att lägga ifrån sig! Spänning från första meningen! "Julia Lang höll en spruta med narkosmedel i handen, beredd att sticka den i halsen på mångmiljonären Troy Erixon."

Tre kvinnor -flera brott. Desperation,attraktion, spänning & sorg.

Kontrasterna avlöser varandra, att de kriminella huvudpersonerna i boken är kvinnor & vilka de är vid sidan av sina handlingar. De framstår som några slags antihjältar & som läsare håller jag under läsningen tummarna att det ska gå bra för dem! Att poliserna ska misslyckas -att de inte ska åka fast! Men utan att avslöja för mycket blir det inte alltid som man tänkt sig. Boken var grymt spännande, oförutsägbar som en bra film. Men slutet var tyvärr inte i min smak...MEN det är en nagelbitare till bladvändare & jag ser så fram emot att läsa fler av Anna Karolinas böcker snart!

 
 
 
 
Puss å kram
 
 
 Den är råbarkad, oförutsägbar & sjukt spännande!
 
Puss å kram