Husvagnsletande

Nu har vi kommit till ett läge där det är dags att förnya våra campingbestyr...Så nu letar vi för fullt efter ny vagn... Vi tittade på en Knaus i förra veckan och fick offert & det var nog startskottet för att börja leta på ALLVAR! Det har varit en bearbetningsperiod av Tommy, men när vi var i Ullared på campingen så fick jag honom med mig ;)  Tanken att inte lägga 30k på en utlandssemester varje eller vartannat år känns faktiskt väldigt lockande till fördel för husvagnslivet! För med en dyrare vagn så ska den ju användas också!
 
Men mitt i allt detta letande så inser jag ju vad mycket det är vi ska titta efter! Vad ingår i priset? Hur gammal är den? Och framförallt hur MYCKET får vi lasta? När vi letade bil hade jag samma system (se bild) när jag jämförde dem (skrev upp på papper efter alla mina/våra premisser), men ack vad det är mycket svårare nu!
 
Så här tänker jag (vi) den får max väga 1500kg, lastvikten får gärna vara närmare 200kg (minst 140kg), våningssäng, dubbelsäng, årsmodell 2005 eller nyare, förtält & markis är en fördel. Sen ska "känslan" vara rätt! Vi har fastnat för Knaus, Hobby & Adria -men inte hittat just DEN ännu... Sen ska den helst inte kosta mer än 140000... (med prutmån)...
 
Något annat jag har missat att tänka på? Vet att åtskilliga av er läsare har HUSVAGN -så vad säger ni? Vad mer ska vi tänka på?

 

 
Puss å kram