Alla goda ting är tre...

(null)

Idag har jag varit riktigt effektiv! Har tvättat undan (det mesta 3 av 7 tvättar kanske...) ha ha! Har satt fast 30m hönsnät så att kaninerna fått en stoooor hage utanför deras "bur"... tänkte på det här tredje tinget & hade hoppats att det skulle vara att vi hittat vår nästa husvagn...men inte ännu. Men vet vilken modell vi vill ha! Vi har gått från tanken om våningssäng till dubbelsäng & nedbäddningabart till barnen -två överslafar i "skåp" som fälls ner o en liten bäddningsbar dinett. För att få en stor soffa fram i vagnen...

Sen har faktiskt jag & barnen badat idag!

(null)

(null)
Frågan är bara hur gärna de vill vara "inne" i det lilla hägnet nu? 😅

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Kom ju faktiskt på det tredje! En av mina favoritförfattare Caroline Säfstrand förkunnade på Instagram idag att jag fångat hennes senaste bok så bra i min recension ❤️ gissa om jag blev lycklig!! 

Nu kan jag somna gott, läser förresten den 6:e delen nu i serien om Marianne Jidhoff av Denice Rudberg -sååå bra!!

Puss å kram
#1 - - Anonym:

Hej! Googlade runt lite på alkaline wash och hamnade här på ditt inlägg! Har själv funderat på att testa och bli av med fjunen en gång för alla, men hittar ingen information från människor som testat, bara från själva företagen som utför och de skriver ju såklart positivt om det samtidigt som dom egentligen inte lovar något resultat, så jag tänkte fråga innan jag kastar pengarna i sjön hur du upplevde det? Försvann håren? Har du testat igen? Vilket resultat fick du? :)

Svar: Hej! Vad roligt att du hamnade här! 😊 jag vet egentligen inte om jag såg/ser så jättemycket resultat. Jag gjorde behandling 3ggr tror jag. Min hudterapeut sa att den är mest effektiv på små fjuniga hårstrån...& hon tyckte även att hon såg en liten skillnad på mig... så kanske... men inga revolutionerande effekter 😊 hoppas det skapade lite klarhet 🤗
Millimy

#2 - - Anonym:

Ja tack så jättemycket för det snabba svaret! 😊 jag avvaktar nog lite, som du skrev så förstår jag inte heller varför det ska vara så pinsamt med ljusa fjun i ansiktet egentligen! Alla har det ju, mer eller mindre 😊 tack för klarheten och roligt läsande!

Svar: Det var så lite så! Tack själv! 🤗😊
Millimy