Nu gör jag något som jag aldrig trodde att jag skulle...

Nu är jag både nervös & otroligt förväntansfull! I mellandagarna signade jag upp för en månads online-medlemsskap hos MammaFitness! Jag googlade runt och läste om andras upplevelser & bildade mig en egen uppfattning om vad det verkar innebära...
 
Och det kändes så rätt -precis vad jag behöver just nu! Så nu väntar jag spänt på att det ska bli onsdag och jag kan sätta igång på allvar!
 
Jag behöver någon som tar tag i mitt ätande och säger till mig hur jag ska lägga upp träning kontra mat! Jag vill hålla tills jag är 100 och jag vill inte att läkarna ska få rätt om min höga ärftlighet för typ2 diabetes!
 
Jag har gått på kostplan innan och det har varit så skönt -när någon annan bestämmer vad jag ska äta! Men nu tillkommer träningsbiten -fokus styrka! Ny inspiration o hållbar träning! Ser så enormt mycket fram emot det! Inte för att bygga, utan för att skapa en ännu mer funktionell kropp som håller längre!
 
Så här skriver de om sitt upplägg:
 

"Vad du behöver är vägledning. Någon som kan hjälpa dig att räkna ut vad du ska göra härnäst. Speciellt när du har testat allt men inte kommit någonvart.

Någon som är där för att hjälpa till att stödja dig när utmaningar och svårigheter kommer upp. Eftersom de alltid gör så - förr eller senare.

Vi är till för dig så att du inte behöver göra förändringen ensam.

Vårt team består av dietister, nutritionister och träningsexperter. Alla är handplockade av mig, de mest välutbildade och erfarna specialisterna.

MammaFitness har funnits online i 5 år, vi kan med säkerhet påstå att vi vet vilken sorts hjälp kvinnor behöver för att lyckas. Vi har hjälpt hundratals och åter hundratals kvinnor under dessa år och jag är inte rädd att säga att vi har förändrat många kvinnors liv. 

MammaFitness mål är att befria kvinnor från bantning, ohälsosam mat- och träningsfixering, ge redskap för att fortsätta ett friskt och hälsosamt liv även på egen hand."

 
Jag gör inte detta för att träna mer eller hårdare! Tvärtom -jag gör det för att hitta en balans, min balans! Jag älskar att träna och skulle gärna göra det varje dag -men jag behöver inspiration o vägledning för att hitta mig själv i träningen och ett sunt förhållande till mat!
Gällande maten behöver jag komma ur mitt småätande och frossandet av sötsaker! För annars har jag diabetes om några år -var så säker!
 
Puss å kram
 
 
 
#1 - - morsanstips.blogg.se:

Hej, vilken trevlig och intressant blogg du har. Extra intressant då jag själv nyss fått diabetes 2 och börjat min resa till ett bättre mående och en hälsosammare kropp och livsstil 😊. Kolla gärna in min blogg om du vill och lycka till med din hälsoresa 😊. Ha det gott!

Svar: Ja det är trist, hoppas att du kan få bra bukt på din diabetes med omläggning av kosten <3 Jag hoppas verkligen att jag slipper utveckla det :(
Millimy

#2 - - morsanstips.blogg.se:

Men det funkar ändå ganska bra tycker jag. Det har gjort att jag verkligen tagit tag i det här med träning och kost och jag mår mycket bättre 😊. Ha en fin dag!

Svar: Låter bra! ❤️ kram på dig!
Millimy