Lite ledsamt är det nog allt...

Alltså nu är det alltså SISTA delen...det är något speciellt med serien om Mr Grey...det var första boken vi läste i BOKKLUBBEN. Då bokklubben bara bestod av tre tjejer som tyckte om att umgås <3
Här är första inlägget där jag överhuvudtaget nämnde bokklubben... Första träffen var i januari 2013, 5år sedan!!
Då käkade vi på Stäket, jag, Malin & Jane för att sedan gå och se en av Twilightfilmerna på bio...sen har det blivit mer än 30 böcker (31st) på dessa år och medlemsantalet har dubblerats! Jag är så tacksam att jag får vara en del av detta fantastiska gäng! Att se fram emot en träff var 6:e till var 8:e vecka är så himla härligt! Att bara få ha något att se fram emot, något som bryter av vardagen och låter en flyga fritt några timmar...För det är så det känns! Vi är alla fria att bara vara -att umgås, skratta och mysa!
 
Men nu är det alltså dags för BIO igen med bästa Bokklubben! Bord är bokat på Mat&Destillat för att sedan avsluta kvällen med en sista film med Mr Grey på bioduken. Hoppas bara inte närmare 3h mat och dricka gör en för trött en fredag ;)
 
Jag fick förresten höra att bokklubben uppskattas av fler än oss <3 UNDERBART! Fler som tar tips av våra böcker och läser böcker som de aldrig annars hade valt! Precis så är det för oss också! Vi hittar nya genre och nya vägar när en ny person väljer en ny bok -det är häääärligt!!
 
Om du har möjlighet så är mitt ABSOLUT bästa tips just -samla ihop ett gäng bokälskare och starta din egen bokklubb! Det är en fantastisk trevlig, underbar och framförallt nödvändig livsnjutning!
 
  (null)
 
Puss & Kram