Äntligen -nu hoppas jag att det håller i sig!

För flera år sedan byggde jag naglar i omgångar...Men jag trivdes aldrig riktigt i dem...jag hade tippar och så blev de lite klumpiga...eller rättare sagt jag blev klumpig då naglar gjorde mina fingrar svårmanövrerade... Men då mina bara skivar sig hela tiden så har ju nu bestämt mig för att försöka igen!! Har tröttnat på att de ser så ovårdade ut, likaså har jag tröttnat på att måla dem flera gånger i veckan :)
 
Tänker att jag helt enkelt får vänja mig för idag ska jag bygga naglar igen! För shit så snyggt det kan vara med naglar! Vilka konstverk en kan få! Jag är lite inne på enfärgat med ett heltäckande lack och inte franska...men man vet aldrig...har googlat naglar...och vad ska jag säga...det var nog dumt ;) Sååååå mycket snyggt det finns!
 
När jag byggde då...för flera år sedan...hade jag bara franska naglar med olika dekorationer...men funderar faktiskt nu på att ha dem enfärgade.... :) Så ni får hålla utkik på Instagram hur de blir -om jag nu inte får för mig att lägga ut ett inlägg här :)
 
Puss å kram