Världens bästa bokklubb - med en twist

Jag har sagt det förr, men alla behöver vi vår bokklubb. Ett kompisgäng som alltid finns där - i vått & torrt, for better and worse. Igår kväll hade vi en supertrevlig, som vanligt, bokklubbsträff hemma hos Malin ❤️
Våra träffar präglas av skratt, skvaller, en och annan tår ibland & samtalsämnen mellan himmel & jord - allt avhandlas här OCH det stannar här ❤️ vi har så högt i tak att vi vågar faktiskt också avhandla allt! Det känns som en otrolig trygghet & ett privilegium! 

För en gångs skull diskuterade vi en hel del kring boken vi läst också - mer än vanligt. Men jag tror det berodde på att den faktiskt var så gripande och lättläst! 

Det var min tur att välja den nya boken & eftersom jag gillar att göra något extra så blev det en liten twist på valet... Som för övrigt blev mycket lyckad! 


Jag hade med mig fyra böcker & varje bok var inlindad i ett A4 med ett foto som jag tyckte symboliserade just den boken. På den andra sidan av pappret stod en kort beskrivning av boken.Jag ville inte att förutfattade meningar skulle styra bokvalet utan jag ville linda in valet & låta valet baseras på känsla istället. 
Efter en presentation av alla böcker delade jag ut en liten bild från alla böckerna samt klistermärken med siffrorna 1-4.
 Vi skulle nu alla betygsätta böckerna & därmed vårt val. 

12p... 

8p

20p var, boken med flest 4:or utsågs till vinnare! 

Johanna fick äran att öppna den 😀

Vänförfrågan 📕

En psykologisk thriller som verkar mycket lovande 🤩

De andra böckerna var Hippie, en typ av självbiografi av Paulo Coelho, Hemligheternas skafferi av Caroline Säfstrand & Drömdagboken av Agneta Sjödin som för övrigt också fick lika mycket poäng som Vänförfrågan. 

Drömdagboken... Den kommer jag nog att läsa innan året är slut också... 💖

Var ju tvungen att testa min nya mobils kamera - wow vilka bilder den tar! Ser så fram emot nästa träff hos mig 2019 💖 då ska vi minsann bada badtunna förutom att äta gott & kanske diskutera lite bok 😅

Puss å kram