Nästa för bra för att vara sant...

På skyltsöndagen så kraschade min telefon igen... med skärmen rakt ner i asfalten... det har hänt förr... men nu klarade sig inte glaset... men det var som ett tecken i denna materiella värld för idag ringde jag Telenor för att kolla om jag kunde få (köpa) en ny... och med en månad kvar på min att betala så gick det ju jättebra!

Jag har ju sneglat på en Huawei p20 PRO ett tag, framförallt pga kameran, men även minnet på 128gb och batteritiden har varit väldigt tilltalande.

Jag upptäckte ju att jag bara har 32gb på min iPhone... hur tänkte jag då -för två år sedan?! Det har ju varit det ständiga bekymret eftersom jag fotar så mkt -att minnet tar slut & då finns det inte plats för några appar...

Men nu tillbaka till Telenor! Det visade sig att vi med en ny Huawei till mig, obegränsat med surf till våra tre abonnemang (familje) helt plötsligt sparar 300kr i månaden! Helt galet bra! Ny telefon & billigare varje månad! 🙏❤️

Nu har jag också beställt ett värstingskärmskydd som ska härdas med uvlampa! Men det kostade ju lite mer -men nu ska jag inte krascha någon skärm!

(null)
Puss å kram