Första skoldagen & rymmare!

Idag var det så äntligen dags för dagen! Då skolan började! Som Ellie har längtat! Tror vi haft nedräkning från 13dagar...Hon var så taggad inför dagen och den uppfyllde nog alla hennes förväntningar! Hon är sååå glad att det är SKOLA imorrn igen!! Underbara unge!
 
Våra finingar redo att gå till skolan <3 Första och sista året på Lågstadiet :)
 
På sin plats i klassrummet <3
 
 
Så koncenterad hon var! Alla blommor skulle bli klara innan hon ville gå ut på rast :)
 
När vi skulle gå i morse så hade jag släppt ut kaninerna en stund innan och skulle bara ta in dem strax innan vi skulle gå -men de var BORTA!? Herreje vad många tankar jag hann tänka! Melvin upptäckte Blomman precis utanför grinden så då var det lätt att tänka att Månen kan väl inte kommit så långt...Så efter att Blomman var inne i "hagen" så gick jag på jakt runt huset efter Månen... när jag vänder och går tillbaka -ropandes- så kommer han springandes från grannarnas granne! Hmpfff....kaninskrälle! Ha ha! 
 
Nu ikväll så vi hur han så listigt hade hoppat från sandlådan till Ellies "utekök" och över staketet -så nu är uteköket borta så vi hoppas att de stannar i hagen nästa gång de får komma ut!
 
Men så upptäckte vi en knöl på Blommans ena bakben ikväll, Linnea kom hit och tittade och föreslog veterinär -så imorrn har vi en tid i Lund för Blomman <3 Hoppas bara att det är något lätt åtgärdat! Lilla söta ninis! Och det bästa är att Linnea kunde ta med henne dit <3 Underbar vän!! <3
 
Puss å kram