En dag i grannlandet

Imorrn börjar vardagen & rutinerna igen...för att passa på att suga ut det mesta av vår gemensamma ledighet bestämde vi oss för att ta en tur till Köpenhamn igår. Idag är dagen redan uppbokad på annat skoj (för min del iaf ha ha).
 
Vi har ju mer eller mindre vänt dygnet så vi var inte direkt uppe med tuppen, men vi kom med bussen 10. Sedan var vi i Köpenhamn till 11:30. Jag & Tommy var sugna på att testa kanalbåtarna, eftersom vi inte gjort det i Köpenhamn tidigare. Så vi började vandringen genom Ströget -med barnen i fokus. Vi gick nämligen inte in i en enda affär med t ex kläder! (hur nu det gick till)...men två längre stopp på Lego & DisneyStore blev det...
 
När vi väl var framme vid Nyhavn var vi många som var hungriga så efter lite mat kom vi ner till båtarna. Tror vi åkte turen 15:00.. 45minuter där vi togs från Nyhavn till Den lille havefrun, Christianshavn och tillbaka. Det var kul att se Köpenhamn från ett annat håll också!
 
Sen skulle vi ju gå den "långa" vägen tillbaka genom hela Ströget...vi var överens med ungarna att det var bättre att lägga pengar på Tivoli istället för taxi eller cykeltaxi ;) 
 
Väl framme på Tivoli så hade klockan gått ytterligare och vi hade hela familjen fått känna på hur det är att ha dåligt (slut) tålamod!
 
När klockan var 22 lämnade vi Tivoli, men vi hade kunnat vara kvar minst en timme till -barnen hade verkligen det så roligt! Men slutligen en lärdom som jag någonstans hoppas att vi tar med oss -att inte planera in mer än en "grej" per dag. Tivoli hade räckt mer än väl! Sen att sluta stressa & lyssna på barnen! Biljetter & åkband är REDAN betalt! Det blir inte mer värt det att propsa på så många karuseller så möjligt bara för att få "valuta" för pengarna! Näe att lyssna på sina barn är verkligen det viktigaste & att slappna av själv ;)
 
Här kommer en hiskeli massa bilder från gårdagen -håll tillgodo!
 
På väg... 
 
 
 
 
 
Lycka att få bygga ihop sina egna legofigurer!
 
Disneystore!
 
Alltså Ellie...hennes poseringar -oslagbara! <3
Nyhavn!
 
 
Operahuset
 
 
Teater...
<3
 
 
 
 
Nu var det inte roligt att GÅ mer! :(
 
Väl på Tivoli kom energin tillbaka <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bara älskar Tivoli och alla detaljer!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ellie är grym på att köra! Hon tryckte gasen i botten och koncentrerade sig så på att köra om -såklart lyckades hon! Hon kapade alla kurvor helt perfekt och kunde gå om :)
 
Ser ni fokuset! Då fanns ingen tid att vinka (ens titta) till mamma & pappa inte! :)
 
Alltså detaljerna, ljusen -det är så häftigt!
 
Det här var i en trappa!
 
 
 
 
 
 
 
Sista 45min tillbringades på en suveränt rolig lekplats, som vi skulle ha tillbringat mer tid på -bara vi haft den...tiden alltså...
 
 
 
På tåget...
 
Trött hjälte <3
 
...som fick bli buren <3 
 
 Den andra hjälten somnade på bussen...<3 Men han fick gå ;)
 
 Lyckades ju också fånga min som tog selfies :) Helt oslagbart! <3
 
Nu har jag varit ute hos kaninerna och gosat, matat & släppt ut dem i den större hagen & jag känner en sådan eufori -den här sommaren går till historien! Både som den varmaste i mannaminne men också för att den och hela året och har varit så himla bra på sååå många sätt!
 
Puss å kram