#millimys40

Har precis gått igenom bilderna från gårdagen och kvällen... vilken fantastisk dag jag hade! Jag visste ju om att någon form av festligheter skulle det bli -men inte alls vad!
 
För att inte riskera att ni scrollar förbi mitt TACK så börjar jag med att TACKA er alla underbara, fantastiska & häääärliga människor som planerade och förgyllde min dag och kväll igår!! <3 Jag kunde inte önskat mig en mer fantastisk dag och kväll än detta!! <3 TACK!!
 
När vi satte oss ner för att äta lunch kom Tommy fram med ett kuvert som det stod en 1:a på...hmmm....vad ska nu hända? Jo det ni! Vad jag inte visste då var att Bokklubben hade planerat timmarna fram till festen som bland annat innehöll 5 uppdrag på väg genom vår by... ;) 
 
 
 
Jag började på en adress som jag inte kände till...där fick jag en påse med en klänning som jag skulle ta på mig...
 
Nästa etapp var ICA där skulle jag gå fram till kassan och tydligt säga att "Jag har en sådan fotsvamp"..men som tur var så var det inte överbelamrat med folk...
 
Nästa etapp var St1...när jag läste uppdraget så kändes det minst sagt på gränsen till föööör pinsamt...Jag skulle alltså lägga mig/hänga på huven på en bil som någon tankade....ooops! Men så hade jag så grym tur att jag träffade Elna som jag känner! 
 
 Nästa etapp var Konsum, nu skulle jag hjälpa minst tre kunder att packa ner sina varor och samtidigt säga "Åh vad härligt" -som  är något av ett ledmotiv för mig...ha ha!! Det är häääääärligt! :)
 
Sista stoppet på dessa uppdrag var Ellies förskola där jag skulle ställa mig på toppen och gala som en tupp tre gånger!! Ha ha! Jag var tvungen att säga till en tjej som gick utanför med hunden att "Jag är inte galen..." ha ha...sen gol jag som en tupp och så hör jag plötsligt hur någon tjooaaar och hela bokklubben (förutom Malin som var i Sthlm <3) och kommer framspringande! Alltså underbara ni!! Tack!! Jag älskar verkligen detta upptåg! 
 
Men det tog inte slut här...sen bar det iväg till Salong nr 14 och Malin & Karin -hår & makeup! Alltså så härligt att få bli så ompysslad! Bubbel, mörk choklad, jordgubbar & vindruvor! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Sista anhalten blev hem till Malin för att göra i ordning oss...Tommy hade varit och lämnat kvällens kläder som jag blivit beordrad att plocka fram...och strax efter 18 traskade vi hem till mig, längre upp på gatan... och väl där så står vännerna och välkomnar mig!! Helt underbart! Häääärligt! ;)
 
 
 
Sen fortsatte kvällen med god mat och dricka, Hellmet Live & så höll Tommy världens finaste tal för mig!! Han hade gjort det som en saga -om den norrländska drottningen...eller om det nu var prinsessa...accompanjerat med en bildspel på vårt liv tillsammans hittills <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Men såklart så måste det ingå något slags prank! "Någon" har vänt alla böckerna ;) ...ni vet jag har ju gått lite utanför boxen och satt dem med ryggarna inåt...
 
 
 
Så här SKA det ju se ut.... hmmm... ;)
 
 
 
Puss å kram