Det så bra så jag måste bara dela med mig. ..

Ni som inte vill läsa några cykelinlägg kan sluta läsa nu... ;)
 
Igår hade jag årets premiär på min fina Vera (cykeln <3), efter 7månaders uppehåll...anledningen att jag så abrubt slutade cykla i september berodde på att Jante tog över. Jag kände mig inte tillräckligt "bra" & "snabb"...totalt urbota löjligt...men det är sanningen...Det var precis samma när jag sprang, det var inte tillräckligt snabbt...jag klankade ner på mig själv och tappade lusten.

Det får bara inte hända med cyklingen för det är så otroligt härligt att komma ut och rulla fram backe upp och backe ner! Jag har bara cyklat ute i 6månader, men wow! Vilken känsla av frihet det är!
 
Jag vill inte ha dessa krav på mig själv längre, utan nu handlar det mycket om att bara känna glädjen och faktiskt inte bry mig om några tider!
 
Jag funderade först på att lägga ner Strava helt, eller skapa alla mina turer som privata så att ingen annan ser...men så tänkte jag...näe strunt samma! Anledningen till Strava är att det är kul att samla mina mil...hur långt har jag och Vera rullat ihop...sen är det alltid kul att följa andras rundor och få inspiration till nya utflyktsmål...
 
Och nu så nu har jag klivit ur min comfortzone ännu mer och ska imorrn cykla med Trampen och cykeltjejerna där! Men riktigt ur min comfortzone är det väl ändå inte då jag känner två av ledarna (vilka är helt fantastiska) och flera av de som ska med har jag cyklat med i somras...hi hi! 
 
Så nu ska jag packetera denna känsla och CYKLA FÖR ATT JAG ÄLSKAR DET! Jag tänker bara trycka på så pass mycket så det känns bra -hela vägen!
 
Alltså detta är äkta glädje!! Snart är våren här och då blir det ännu häääärligare! <3
 
Puss å kram