Jag har nog lurat mig själv...

Godmorgon världen...
 
Känner mig faktiskt utvilad idag! Efter förra nattens nära fem timmars sömns å tror jag iaf att jag är nära 7h i natt... Skönt!
 
Men vet ni vad!? Jag vet att jag lyst med min frånvaro här ett tag och bara pluppat upp som gubben i lådan när det hänt något...Inbillade mig själv att det berodde på att jag släppte stress genom att minska bloggandet...men det skapade bara ännu mer prestationsångest... :( För ni anar inte hur många inlägg jag påbörjat för att sedan radera och lägga ner... Jag ville skriva något intressant och genomtänkt...men...ja ni vet... Så kan vi ju inte ha det! 
 
Så här kommer att härligt svammelinlägg igen ;) Jag behöver bloggen -att skriva av mig för att släppa stress... För även om jag inte insett det för förrän nu....eller häromdagen när jag totalt glömde koden till mitt bankkort -när jag skulle tanka...är jag faktiskt i stressens klor igen!
 
Det är helt enkelt lite för mycket just nu som jag känner att jag inte har full kontroll över. Jag älskar mina jobb, både som speciallärare och instruktör på Actic, men det är mycket jag ska hinna med (som jag själv bestämt) och ska lära mig (Corepasset)...
 
Men så tänker jag att när jag är klar med alla screeningar på jobb och när jag kan Corepasset utan och innan är det lugnt igen... Men det är väl kanske bara att lura mig själv?! Måste hitta lugnet innan! Strukturera och göra en plan -har ju tillräckligt många kom-ihåg-lappar så jag måste bara skapa en prioriteringsstruktur/ordning över dessa..
 
Ja ja nog om det...Idag är det FREDAG!! För visst är det något magiskt med fredagar! <3
 
Sökte en passande bild och hittade denna bild från i vintras...för visst känns stress lite som rimfrost...även om den inte är lika vacker att titta på ;)
 
Detta halsband från Edblad fick jag en ingivelse att köpa i sommar för att befria mig från stress mentalt...nu är det upp till bevis ;)
 
Puss å kram