Inte vilken vanlig fredagkväll som helst...

Idag var det äntligen dags för säsongens första Me&Iträff hemma hos mig! För er som inte vet så handlar det om framförallt dam- och barnkläder! Sjukt snygga btw!
 
Vi började skåla i blått bubbel! Första gången för mig .med  BLÅTT bubbel alltså...och någon gång ska ju vara den första...;) 
Sen visade Johanna alla bedårande kläder! Helt underbart att äntligen få se alla vuxenkläderna irl! Hemma hos Sara fick ju Tommy larm mitt i allt och jag fick lämna...
 
Idag har hade jag förvisso laddat med allehande, för mig, nya rödvin...men det gick bara ett av dem...
 
 
Till det blev det Tapas idag, det enda "söta", förutom det blå vinet, var faktist mörk choklad...
 
 
 
 
 
Det blev en grymt mysig kväll, som vanligt, men nog den tidigaste kvällen i min Me&Ihistoria...men  nog så nödvändigt...känner att jag också behöver gå och nanna.. Strax efter 23 hade alla gått...Men jag tror faktiskt att så här i början av hösten, framförallt denna höst med denna grymt dåliga sommar behöver vi SOVA mer och vila upp oss från ännu mer stress...säkerligen beroende på att vi nte haft en lika bra avslappnanden, solskenssommar....
 
Så även om det kändes lite snopet att släcka alla ljusen strax efter 23 så känner jag också ett enormt behov av att få SOVA!! Men vad gör jag istället!?!?!? JO BLOGGAR;) Det har ju blivit lite svältfött så jag måste ju blogga när andan faller på -vill ju inte att ni glömmer mig helt! ;)
 
Puss å kram