Det ÄR viktigt att hålla helg!

Så var det FREEEEDAG! Idag känns det faktiskt extra härligt, även fast det regnar...Det har varit en händelserik vecka på många sätt och jag har äntligen börjat komma igång med det "vanliga" arbetet förutom alla screeningar av nya skolbarn. Stannade faktiskt kvar nästan en timme längre på jobbet idag för att slippa jobba något i helgen! Bra tänkt där Camilla! ;) 
 
Och nu känns det verkligen som att jag kommer att kunna NJUTA av att ha helg! Jag förtjänar det verkligen, för jag har varit grymt effektiv, har pratat med nästan alla pedagoger jag planerat, nästan träffat alla barn jag ville träffa denna vecka, skickat alla mail som skulle skickat och planerat in första timmarna för måndagen! Check på den!
 
Nu håller jag tummarna att jag kommer med på Sandras challengepass ikväll -trots att jag har reservplats 7!! Råkade ju avboka klassen igår, när jag i själva verket skulle avboka Zonepasset igår...men men håller tummarna! För jag behöver TRÄNA för att bli AV med stress!! Melvin har förresten LAN här med ett gäng kompisar ikväll! <3 Så det kan vara skönt att "vila öronen" en timme först :)
 
Puss å kram