Allt för att minska stressen...

Förra helgen påbörjade vi operation utrensning o förnyelse i vårt hem! Tänk så mycket vi samlar på oss genom åren... o när det finns plats så blir det så enormt mycket som lagras på hög! Men nu har vi iaf börjat! Äntligen har vi två duschar i huset, hyllor i den "beryktade" hörnan, hälften så mycket leksaker i lekrummet, skrivbord till Ellie... ja med bara små medel så har det faktiskt hänt mycket!


Nu är det fritt på spiselkransen...


Sen är det en del småfix kvar... vill förnya med lite mer mysbelysning o ljus, byta gardiner o tavlor... sen tror (hoppas jag) att en del av in stress ska lyftas bort!

Tanken är att skapa en rogivande o harmonisk miljö för hela familjen så min kropp kan hitta ro o inte spinna vidare i stresskarusellen! För shit vad det är svårt att varva ner när jag väl är i spin! Träning är guld värt i de lägena...men idag har det inte funnits utrymme för det... men imorrn så!

Då ska jag få hålla mitt första pass med Explosive Ride (spinning) ska bli häftigt! 

Puss å kram

#1 - - Anonym:

Jag tror att den ro man hela tiden letar efter...Den infinner sig när man mår som bäst..när familj och vänner finns där i sorg och glädje...när man känner samhörighet..när man är en del av allt..Lev livet nu..Det som betyder något denna korta period i livet..Är dina nära och kära...Inte så mycket om walk-in-closets...ordning o reda...och en perfekt trädgård!! Gardiner är överskattat by the way..😀😀KRAM 💖

Svar: Ja nog är det så alltid! ❤️ Carpe Diem ❤️👌
Kramar tillbaka!
Millimy