Nästa bok....

Nu ska jag berätta om nästa bok i vår bokklubb....
 
För ett par år sedan började jag följa Bibliofilen på Instagram (men nu heter hon Josefine Sandblom och någon annan har hennes gamla profilnamn), våra vägar korsades av andra bokslukare och på den vägen är det...Hon delade så himla härliga citat om bokläsning och delade bra boktips! Undrar om inte boken "S.E.C.R.E.T" kommer från henne som vi för övrigt läste i bokklubben för några år sedan...
 
Men hursomhelst denna tjej började en tid därefter skriva på sin debutroman och lät oss följare få inblick i hennes skrivande under hela processen från tanke till färdig bok <3 Nu ska vi läsa denna bok i bokklubben! "Kalla mig Amanda"... Jag är så spänd och boken har funnits i min ägo sedan den kom ut i bokhandeln! Jag har läst några recensioner och måste säga att jag minst sagt förväntansfull! Vill du veta mer och följa denna tjej så hittar du hennes facebooksida (författarsidan) här!
 
Så här står det på baksidan av boken:
 
"En skämtsam vadslagning tre kvinnor emellan mynnar ut i en blogg, vars syfte är att sätta dit otrogna män. En kaskad av förolämpande inlägg och foton över vilka som lurat dem tar plats på nätet. Förhoppningen är att upplysa männens respektive om deras förehavanden, men också för att varna andra för samma bottennapp. För att undgå att bli avslöjade gömmer sig kvinnorna bakom en gemensam pseudonym, med leklandsarbetande Lilly som skribent till inläggen.
 
Tvåbarnsmamman Viktoria har på kort tid blivit både ensamstående och arbetslös. Henns vänner propsar på att hon ska ge sig in detjtingdjungeln på nytt, och för att få slut på deras påfrestande tjat bestämmer hon sig för att gå till närstrid med männen som Motala har att erbjuda."
 
"När kvinnornas vägar korsas går det mesta åt helvete"
 
 
 
Nu längtar jag bara efter att jag hittar tid till att sjunka ner i läsfåtöljen och bara njuta....
 
Puss å kram