Det har nog aldrig hänt...

Å igår var det dags för en av månadens höjdpunkter! <3 Bokklubben samanträdde! Det är verkligen som en av tjejerna uttryckte sig: att det spelar ingen roll hur trött man är, det är så avslappnat och man kan bara vara sig själv...
 
Men det var nog p.g.a denna fredagströtthet som jag för första gången nånsin (tror jag) inte orkade att blogga direkt efter bokklubben ;) Men det var som alla andra bokklubbsträffar en riktigt härlig kväll, även fast två stycken inte var med!
 
Vi diskutera denna bok! Kan varmt rekommendera den om du gillar rättegångspoddar eller bara intresserade av brottsutredningar eller dilemman :)
 
 
Till nästa gång är det jag som har valt bok! <3 Å då har vi planerat att bada badtunna också!! Det blir i januari så vi hoppas på mycket snö och riktigt busväder så blir det extra gött att bada! :) Skriver mer om boken jag valt i ett senare inlägg :)
 
Fördrink...
 
Ytterligare en favorit!
 
Lika god som den var snygg! 
 
Vi fick göra ett quiz! Shit vad dålig jag var på att komma på städer ;) Den enda jag lyckades lösa på egenhand var "tvätta 1000 kilogram" vilket var Washington :)
 
Men kul var det!
 
Sen kom efterrätten!! Mmmmm, mousse med granatäpple i botten! Mmmmmm <3
 
 
 
 
Puss å kram