Är det TUR eller bara meningen?

Alltså jag är nästan lite....jag vet inte...upprymd!! Kan ni tänka er?! Jag har VUNNIT en tjejkväll på MakeUpStore i Lund nästa vecka! Jag kommenterade ett inlägg på facebook...ni vet ett sånt där som många kommenterar och som en själv aldrig vinner.... Det gick ut på att skriva vilka du ville ha med dig på en tjejkväll och vilket datum! Jag valde ju såklart min bokklubb! <3 Å vips så får jag idag veta att JAG (vi) har vunnit!! Och alla tjejerna kan nästa torsdag! Så nu ska vi få en massa trevliga sminktips må ni tro! Lovar att dela med mig här också!
 
Och inte nog med det! Imorrn är det äntligen dags för BOKKLUBBsträff igen! Och det är MOI som presenterar nästa bok...mmmm den har jag hållit på länge må ni tro och som vanligt så försöker jag ha en story bakom mitt bokval....så också denna gång <3 Men den kommer jag inte att avslöja förrän imorrn!
 
Å tänk om jag kunde ha ett sånt här kyffe bara för att läsa.... <3
 
Nu njuter vi lite till av torsdagen och sen är det FREEEDAG <3
 
Puss å kram
#1 - - Sandra Rosén Dahlgren:

Nice! Grattis! Alltid mysigt att hänga på Make up Store, tycker jag :)! Roligt med bokklubb! och håller med om att läshörnan på bilden verkar jättemysigt! :)

Svar: Ja ska bli jättekul! Har aldrig varit där 🙈☺️
Millimy