Snart 100mil ❤

I två månader har jag varit ägare till min första racercykel! (Idag på dagen) På dessa 8 veckor har jag skrapat i 82mil i både motvind o medvind! Korta rundor o längre rundor, i sällskap o allena! Jag älskar verkligen utecykling! ❤ Det passar mig perfekt! Jag kan ta ut mig totalt och jag kan välja att bara njuta av omgivningen o sällskapet! Jag kan cykla när jag har träningsabstinens eller som nu CYKELabstinens. Men detta trodde jag verkligen inte för ett år sedan! ;)

 
Andra har varit på mig innan att "varför börjar inte du cykla ute -du som spinnar så mycket!" Å jag har bara haft dåliga bortförklaringar...men så föll ju allt på plats helgen 11-12:e mars i år! 
 
Nu försöker jag bara bearbeta Tommy så mycket det går så att han också ska börja med landsvägscykling! 
 
I veckan har jag slagit fler PR (personbästa) både på vägen till jobb och hem :D Tjiiihoooo!! Det är så oerhört peppande! Framförallt när jag inte tagit i allt jag hade vissa av gångerna...Men det är en härlig aspekt att det faktiskt märks en klar förbättring av min kondion, styrka och uthållighet att det bara går bättre och bättre!
 
Idag efter jobbet tog jag en liten "omväg"...jag ville njuta av de gulnande rapsfälten och njuta av solskenet...men det blev inte så långvarigt...För BLÅSTEN!! OMG! Trodde verkligen att jag skulle blåsa ner i diket vid två tillfällen...Kastvindar i all ära...men detta var något annat!?
 
I torsdag cyklade jag i regenet, bara för att jag antagit utmaningen att vara med i "global bike to work"-day...
 
 Hittade en smart lösning för lunchsoppan! Så det har blivit soppa två dagar i rad denna vecka ;)
 
 Idag har våren hittat till Strömbergs hus också...var tvungen att piffa till det lite ute med blomster....<3
 
Imorrn blir det cykling igen! Sen får det bli lite paus på utecykling på söndag, men det blir SPINNING med undertecknad på Actic 10:00 <3
 
Näe...nu måste jag göra mig i ordning för det är bokklubb om 25min!! ;) <3
 
Puss å kram