Melvin 8år <3

Nu så! Nu fungerar tekniken igen och här ska ni få en liten resumé av Melvins stora dag! Denna underbart goa, omtänksamma människa som förgyllt denna jord och våra liv i hela 8år!
 
Kvällen innan så sa vi att Melvin skulle komma och väcka oss när han vaknar och sen gå och lägga sig och låtsas sova....<3 Sagt och gjort...vid 7-tiden i söndags kom han lunkande till oss och sa att han var vaken...Så då blev det fart på oss...plockade fram kanelbulle med ljus i och väckte Ellie. Sen sjöng vi för vår stora kille och kom med ett första paket. Sen har vi som tradition att barnen får gå på paketjakt när de fyller år... Vi har då gömt alla presenterna och så får de leta :)
 
 
Vi gratulerar! Vi gratulerar!
 
 
Hmmm..vad är detta för något?
 
Paketjakt!!
 
Jaaaa!! <3
 
 
Wow!!
 
 
He he! Lego Batman!! Tack morfar! <3
 
För åtta år sedan var det 28 grader varmt just denna dag och plommonträdet stod i full blom! Den 30 april 2017 var det ca 10grader och knopparna började så smått att spricka ut i blom...men vi får vänta ett par dagar till innan det står i full blom!
 
Men med solen skinande fortsatte dagen med KALAS! Melvin hade ju bestämt Minecraft-tema eller rättare sagt UFOsxm (efter youtubern)...
 
Det blev fullt ös dessa 2,5 timmarnar men det var skönt att de kunde vara ute så pass mycket!
 
En nöjd 8åring <3
 
Fullt ös hela tiden!!
 
Vi avslutade kalaset med lite disco och sång :)
 
Puss å kram