Jag behöver MILLIMYS!

Måste medge att jag saknar Millimys...Men den paus jag haft i min ihärdighet att blogga har nog varit bra....men jag saknar faktiskt att få skriva av mig...att dela med mig av stort och smått... Men det hamnade helt enkelt för mycket fokus på statistiken -så det förtog glädjen i att skriva..
 
Istället har det nog resulterat i att jag bombarderat min privata facebooksida med bilder och uppdateringar istället...Så nu får jag åter hitta balansen.. bombardera med blogginlägg istället ha ha!! <3
 
Sommaren har kommit till Skåne, med allt vad det innebär! Inte bara värme utan också regn... Men än så länge i ganska beskörda mängder..
 
Igår gick det förresten upp ett ljus för mig...när fitbiten visar att min vilopuls är nästan 10 slag högre än vad den har varit! STRESS! Inte bra :( framförallt inte när den kommer krypande från ingenstans... Så nu ska jag försöka hitta lugnet igen <3 Men kanske är det ett bra sätt att öppna min ventil bloggen lite mer frekvent igen :)
 
Sen att stanna upp och njuta av nuet -ack så viktigt det är! Att tanka av det som finns här och NU men även tanka av det som har varit och det som jag ser fram emot! Som t ex Helena & Mackans bröllop -vilken glädje & lycka att få ta del av det! Å vilken snygg klänning jag hade ;)
 
Måste hitta fler tillfällen att få använda denna skönhet!
 
Näe nu känner jag mig redan lugnare i sinnet och redo att ta mig an denna fantastiska onsdag <3
 
Puss å kram