Semesterfunderingar...

I vanliga fall brukar vi vara ute i såååå god tid för att planera semestern...Det var vi förvisso i år också då vi bokade en resa till Turkiet redan i december...men den avbokade vi...
 
Men nu har vi i alla fall bokat Kolmården i slutet på juli...Då ska vi bo på Stjärnholms slott!
 
Om inte annat ska det bli fräckt att bo i ett slott!! ;)
 
Vi har (som vanligt) bokat via Coop Hotellpremie! Säkerligen går det att hitta samma priser på Trivago eller Booking mfl...men på detta vis blir det inte lika idogt letande... Så vi kan varmt rekommendera det till er! <3 Från 1700kr för två nätter och 4 personer -det är en bra deal!
 
Igår bokade vi in ytterligare en semestertur...det blev en vecka med husvagnen i Varberg! Jag har velat åka dit på semester i flera år, men det har liksom aldrig blivit av...Men nu så!  Vi har bokat camping på Apelvikens camping. De har en pool och så ligger det precis vid havet <3 Å vet ni vet?! Actic bjuder på träning varje dag om en så vill! Aqua, Tabata o Yoga! Zumba & Challenge missar jag för de dagarna är vi inte där ;) Så det kommer sannerligen att finnas något för alla! Å från Varberg så tar det ju bara en timme till Liseberg och 30min till Ullared!! Så nog kommer vi ha att göra allt! Ellie har tjatat om Kaninlandet på Liseberg sista månaden så därför passar det extra bra att väva samman alla dessa godbitar på en och samma gång!
 
Pool och havet så nära -det ska bli gött!! Hoppas bara på bra väder!
 
Puss å kram