När stressens klor griper tag i mig...och andras förväntningar...

Idag snurrar mitt huvud av alldeles för många funderingar… Jag har känt en stress som jag inte känt på väldigt länge. En sån där stress som sätter sig i magen och bara gör ont!

Men jag skyller på att jag vill för mycket och låter andras förväntningar sätta griller i huvudet på mig!

Fast jag avskyr när jag låter vad jag tror andra förväntar sig bli till min egen stress! Om det i verkligheten genererar 2minuter i tidsbesparing att jag stressar så är det ju verkligen inte värt det! Eller hur?! Eller när jag låter andras tyckanden så för mycket tvivel hos mig så att jag till sist slutar lyssna på vad jag vill...

Jag gillar verkligen inte den sidan av mig att jag låter andra styra mig och då egentligen inte andra i ordets rätta bemärkelse eftersom det är mina egna tankar om andras förväntningar som styr mig… Ja jag vet det låter flummigt men säkerligen känner några av er igen sig!

Så nu vill jag bara bli av med denna stress och fokusera på att hitta mitt inre lugn igen.

Lyckades nästan iaf när jag nattade barnen. Tommy är ju iväg på SwedenRock och jobbar så jag får ta hand om våra små telningar själv <3 Å det bästa då är ju myset att natta båda samtidigt! Så nu sover båda i min och Tommys säng! Helt ljuvligt vilka diskussioner vi hade innan de somnade...om att inte vilja bli vuxen och att pappa faktiskt börjar se lite gammal ut -japp du hörde rätt Tommy! Du börjar få lite vitt på ögonbrynen ;)

Tänk att Millimys levererar igen -jag känner mig betydligt mer harmonisk än när jag satte mig ner och började skriva...Att få fokusera på det som bra -mina barn <3 och fånga det lugn och harmoni de ger mig och sätta ord på det -det hjälper! <3

 
Älskade barn tack för att ni valde mig som er mamma <3
 
Ghostbusters <3
 
Puss å kram