Från rörelse till stillasittande :)

Idag började dagen med en cykeltur med Rebecka! Vi hade bestämt klockan 9 och jag hade utifrån väderprognosen igår faktiskt gjort en rutt..Försöker lära mig det där att styra det efter vindarna och det gick faktiskt bra! Motvind i början som sedan vände till sidovind och slutligen medvind :)
 
Fick bra tips av Rebecka att köra mer på lilla klingan fram för att minska belastningen på knäet som börjar kännas igen...och det blev faktiskt en stor skillnad! Hade provat att sänka sadeln en cm för att se om det skulle göra någon skillnad för benet, men det gjorde nog snarare att jag fick ont i ryggen ;) Så nu är inställningarna tillbaka till det vanliga!
 
Men tanken slog mig när vi var ute att "detta känns verkligen inte som träning", det är så härligt att sväva förbi åkrar och skogsdungar, uppför backar och susa nerför backar. Det är inte förrän efteråt som det känns att en tränat ;) Men så gör det att det är lätt att glömma bort det där med vila...eftersom jag i mitt huvud inte likställer det med att gå på ett pass...även fast detta faktiskt ger mer! Hi hi! Men idag sa vi faktiskt att vi skulle ta det lugnt så att det skulle kunna bli "lagom" och det blev det faktiskt! Vi låg bredvid varandra både nerför och uppför och höll samma tempo. 
 
Å dubbelhakan bjuder jag på ;)
 
Vi klarade oss undan regn -fick till och med lite solsken på oss!
 
Men nu hänger jag, Ellie & mannen i soffan...Melvin är hos kompis så det är väldigt lugnt här hemma...Har tänt ljus med tanke på det skitväder som råder utanför...vet inte riktigt om det börjat regna, men det är nog inte långt borta...
 
 
 
Mys med Pappa <3 Myser <3
 
Nu väntar en ledig vecka för mig och barnen, medan Tommy jobbar hela veckan så vi får se vad vi hittar på...Någon dag blir det Eriksgården med bärbuffé och plockning av jordgubbar! Sen vete sjuttsingen vad vi ska hitta på :)
 
Puss å kram