Magiska möten...

Så var vi hemma igen! Några av barnens sommarönskel avklarade!
 
Första gången barnen fick se Kolmården, jag o mannen var där när vi var barn men inte sedan dess...Men det är blandade känslor inför djurparker...å ena sidan är det så otroligt häftigt att se alla djuren så nära och samtidigt så är de i fångenskap... Men det magiska övervinner faktiskt! Vi har varit med om så OTROLIGT häftiga möten på så NÄRA håll, jag har fått rysningar och jag har gråtit av överväldigande! <3 Vi har haft tur med vädret hela tiden! Vi hade förberett oss för regn i massor men det kom bokstavligen bara två droppar i tisdags och sen inget mer!
 
Det bästa på dessa dagar var faktiskt Safarin, linbana högt ovanför trädtopparna och nära, riktigt nära, djuren vid marken och Delfinshowen! Den sistnämnda var så överväldigande att jag grät i början! Herreje...hur många av oss drömde inte om att bli delfinskötare när vi var små?? <3 

Safarin innebar närkontakt med Lejon vilket var så otroligt häftigt att det var nästan samma euforiska känsla som delfinshowen!
 
Här kommer några bilder som får tala för sig själva...
 
 
 
 
 
 
 
För barnens del så var Bamses värld, karusellerna och lekplatsen det bästa dessa dagar :)  Å Safarin o Delfinshowen! :)
 
Vilken lycka att få KRAMA Bamse <3
 
Å Lille Skutt!
 
 
Efter 9h i parken -första dagen...
 
 
 
 
 
 
 
SAFARIN...
 
 
 
 
Helt plötsligt så hade vi två lejon alldeles under oss!
 
 8 personer sitter i en korg och åker en längs en bana, turen tar ca 30minuter och är värt varenda minut att köa!
 
 
Delfinshowen LIFE
Bakom bassängen projicerades olika scenerier och några av världens 17 miljömål. Det var en gripande show som verkligen gav mig starka känslor från första sekund! Jag lyckades inte fånga så många moments på bild...men wow!!
 
 
 
 
 
Det var nog inte många som gick därifrån utan en tankeställare hur mycket människan skräpar ner och smutsar ner i bl.a haven!!