iframe { height: 1px; width: 1px; }

Vad gör dig lycklig?

Tycker att jag har kommit fram till många insikter detta året... å ni som tycker att det är dravel att "bara för att det är nytt år" så betyder inte det någon magisk nystart... men JO om du gör det till det!

 
Det måste vara okej att vara lite egoistisk ibland! Vad behöver jag? ❤️ Att sätta sig själv främst är väl tyvärr inte så många så bra på...men jag tycker faktiskt att jag lyckats ganska bra denna första månad av detta nya år!
 
Det har varit mycket fokus på träning -men jag älskar det! Måste bara bromsa upp ibland och ge kroppen VILA...det är jag inte lika bra på... Men jag har faktiskt varit duktig nu -har avbokat mig på de pass jag bokat imorrn... Så nu blir det fysisk vila fram till tisdag! Då är det dags för POWER igen!
 
En annan sak som gör mig lycklig är faktiskt att instrurera (just nu spinning o challenge). Att peppa andra människor att ta i det där lilla extra <3 Det är underbart! Så nu tänker jag behålla denna glädje och den nystart detta året inneburit och bara fortsätta känna detta flow och glädje som omger mig <3 Lever förresten på glädjen från dagens 75minuters pass i spinningsalen! Men de där extra 20minuterna kändes lite extra långa idag! Men med ett leende på läpparna kommer vi ännu längre!! Eller hur!! :) <3
 
 
Puss å kram