iframe { height: 1px; width: 1px; }

Workout för barn!

Idag var jag o Malin med alla ungarna till Leos lekland, Stora Bernstorp utanför Malmö! Vi var där redan 25minuter efter öppning med kön ringlade sig lång. Men det gick relativt snabbt attt komma in ändå. Men med tanke på vår tidigare erfarenhet om att det tar låååång tid att få maten beställde vi direkt när köket öppnade klockan 11 och det gjorde vi nog klokt i. En timme senare fick kunder höra att de skulle få vänta upp till 1,5h på sin mat...Men för oss tog det inte mer än 10-15min.
 
Men en tanke slog mig när mina svettiga barn kom och tankade dricka med jämna mellanrum...nämligen vilken bra träning det är med lek på ett lekland! Funktionell träning av hela kroppen! Vet att det är många som är emot lekland av många anledningar...men jag kan faktiskt inte komma på en enda nackdel...förutom att det kan vara mycket folk ibland... ;)
 
Men jag tycker verkligen inte att vi ska vara rädda för att gå på LEKLAND! Vi var där nästan 4h timmar idag och jag har svårt att hitta en motsvarighet till den träning som det gav våra barn. För att inte tala om träning i socialt samspel!
 
Kanske skulle vi skaffat 10kort så blir det lite billigare...för 140kr/barn är lite saftigt ;)
 
Puss å kram