Jag ska på DATE ikväll ❤

Japp...ikväll gäller det! Jag har senaste inköpet från Me&I på mig - kvällen till ära!

Ska strax fixa håret och makeupen och invänta resterande delen av tjejerna som OCKSÅ ska på date!

Ja vi ska faktiskt på en GRUPPdate! ;) Först ska vi till STÄKET i Lund och dricka vin och äta gott! Sen 21:00 då intar vi de röda fåtöljerna, rätar ut benen och lägger gottapåsen till rätta! Vi ska såklart se Mr Grey igen <3 Hi hi! För er oinvigda är det den andra filmen om Anastasia och Mr Grey, en filmatiseiring av triologin skriven av E.L James som utkom för några år sedan och skapade en världshysteri! Tantsnusk! Sado! SM! Ja you name it, men vi var många som slukades av böckerna och slog klackarna i taket när det stod klart att böckerna skulle filmatiseras! Men vi hade olika syn på vem som egentligen var the mysterious Mr Grey!

 Nya klänningen från Me&I och den har till och med FICKOR! Just LOVE it! Passar bra till både vardag och fest!
 
Jag hoppades ju länge att det skulle bli Ian Somerhalder....
 
Men här har ni Mr Grey...har ännu inte riktigt vant mig vid tanken...men det funkar ;) Vad jag förstått om denna andra filmen så funkar han ännu bättre nu ;)
 
Men jag är för evigt tacksam att det trots allt INTE blev Charlie Hunnam! Av de filmer jag sett med honom så har han bara ett läge på sitt minspel...så det hade aldrig funkat! Men i SonsOfAnarchy går det hem ;
 
Puss å kram